Symposium​

Scholing | Cursussen | Symposium | Webinars

Een leerzame dag samen met collega's

Jaarlijks organiseert de Martin Britstra Stichting het Urologie Symposium

Onze doelgroep zijn onder andere de urologie verpleegkundigen van de (poli) klinieken, continentie verpleegkundigen, verpleegkundigen vanuit de thuiszorg, operatieassistenten, verpleegkundig specialisten en wijkverpleegkundigen.

Jubileumeditie
2024 is een bijzonder symposiumjaar want dit jaar vieren wij  ons 25-jarig jubileum! Daarom willen we er natuurlijk een feest van maken. We hebben een bijzonder mooie en ruime  locatie uitgezocht en hopen van harte dat jullie erbij kunnen zijn op vrijdag 15 november in de ReeHorst te Ede, om dit samen met ons te vieren! 

Sponsoring

Het Urologie Symposium van 2023 werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren

Ieder jaar weer

Organiseren wij met passie

Het jaarlijks Urologie Symposium

Jaarlijks wordt in het najaar het Urologie Symposium georganiseerd. Telkens weer met een uitgebreid en gevarieerd programma.

2019 Burgers' Zoo

Het Urologie Symposium van 2019 werd vanwege het 20-jarig jubileum georganiseerd in Burgers Zoo te Arnhem. Met ruim 300 bezoekers was het een van de succesvolste symposiums ooit.

2022 Pathé Nijmegen

Na een afwezigheid van bijna twee jaar werd op vrijdag 30 september 2022 eindelijk weer een live symposium georganiseerd! Het was een frisse start na een periode waarin we elkaar vooral digitaal zagen. Zo was er in 2020 een online symposium in de vorm van drie webinars. Het symposium van 2021 werd vanwege COVID-19 verschoven naar begin 2022 en uiteindelijk zelfs naar september.

2023 Landgoed Zonheuvel in Doorn

Op vrijdag 6 oktober werd het Urologie Symposium gehouden op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Een mooie locatie midden in de natuur en centraal gelegen in het land. Het symposium was zeer drukbezocht met maar liefst 335 bezoekers.