Contact

Wij Helpen je Graag Verder​

Bel, Schrijf of mail ons

Heb je een vraag over een scholing, cursus of over het Urologie Symposium, laat het ons weten

Als je een bericht via het formulier achterlaat, proberen we zo snel mogelijk te reageren. Maar voor je een bericht achterlaat, kijk eerst even bij de vragen hieronder, want misschien staat jouw vraag er wel bij.

Alle scholingen en cursussen worden gegeven onder auspiciën van de Martin Britstra Stichting.

Wat wil je weten?

Misschien staat je vraag er wel bij

Accreditatie ​voor de deskundigheidsgebieden: Continentie Zorg, Oncologie en Urologie wordt, voor zover mogelijk, voor alle scholingen aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V en VSR.

Na afloop van elke scholing ontvangen alle deelnemers een certificaat als bewijs van deelname aan de Scholing.

Ja, het is mogelijk om je aanmelding kosteloos te annuleren tot 6 weken voor aanvang van de scholing.

Omdat de scholingen, cursussen en webinars alleen doorgang kunnen vinden bij voldoende deelname is het niet mogelijk om, bij een annulering vanaf zes weken voor aanvang van het evenement, het volledige deelnamegeld te restitueren. Dit i.v.m. de nodige kosten en reserveringen die op dat moment reeds gemaakt zijn. Bij een annulering vanaf 6 weken voor aanvang is de restitutie 75% van het deelnamegeld en bij een annulering vanaf 4 weken voor aanvang, is de restitutie derhalve 50% van het deelnamegeld.

Accreditatie voor de deskundigheidsgebieden: Continentie Zorg, Oncologie en Urologie wordt, voor zover mogelijk, voor alle webinars aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V en VSR.

Contact informatie

Bel of mail ons gerust

Neem contact op

tel. volgt nog

Postadres

Loordijk 2 - 7004HH Doetinchem

Stuur ons een bericht

demartinbritstrastichting@gmail.com

Geen probleem

Uitschrijven

Wil je geen berichten meer ontvangen van de Martin Britstra Stichting. Vul dan hiernaast het e-mail adres in waarop je geen berichten meer wilt ontvangen, dan verwijderen wij jouw gegevens uit ons mailingbestand.