Contact

Wij Helpen je graag verder​

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag over een scholing, cursus of over het Urologie Symposium, laat het ons weten

Als je een bericht via het formulier achterlaat, proberen we zo snel mogelijk te reageren. Maar voor je een bericht achterlaat, kijk eerst even bij de vragen hieronder, want misschien staat jouw vraag er wel bij.

Alle scholingen en cursussen worden gegeven onder auspiciën van de Martin Britstra Stichting.

Neem gerust contact op

Contact informatie

Contact webbeheerder

info@urologiescholing.nl

Contact mb.t. sponsoring

demartinbritstrastichting@gmail.com

Postadres

Loordijk 2 - 7004HH Doetinchem

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze mailinglijst, dan houden wij jou op de hoogte van de scholingen, cursussen en webinars die wij organiseren. Tevens ontvang je een bericht zodra de inschrijving van het jaarlijks Urologie Symposium geopend is.

Wat wil je weten?

Misschien staat je vraag er wel bij

Accreditatie ​voor de deskundigheidsgebieden: Continentie Zorg, Oncologie en Urologie wordt, voor zover mogelijk, voor alle scholingen aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V en VSR.

Na afloop van elke scholing of cursus ontvangen deelnemers een certificaat als bewijs van deelname, indien dit vermeld staat bij de betreffende scholing of cursus.

Ja, het is mogelijk om je aanmelding kosteloos te annuleren tot 6 weken voor aanvang van de scholing.

Omdat de scholingen, cursussen en webinars alleen doorgang kunnen vinden bij voldoende deelname is het niet mogelijk om, bij een annulering vanaf zes weken voor aanvang van het evenement, het volledige deelnamegeld te restitueren. Dit i.v.m. de nodige kosten en reserveringen die op dat moment reeds gemaakt zijn. Bij een annulering vanaf 6 weken voor aanvang is de restitutie 75% van het deelnamegeld en bij een annulering vanaf 4 weken voor aanvang, is de restitutie derhalve 50% van het deelnamegeld.

Accreditatie voor de deskundigheidsgebieden: Continentie Zorg, Oncologie en Urologie wordt, voor zover mogelijk, voor alle webinars aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V en VSR.