Start scholing Uro-Oncologie 6 oktober

Op woensdag 6 oktober gaat de basis Scholing Uro-Oncologie van start en tevens volgt er in 2022 wederom een aanvullende scholing. Dit keer zullen de scholingsavonden niet in het Beatrixziekenhuis plaatsvinden, maar online middels webinars.

Tijdens deze meerdaagse scholing van 4 tot 6 avonden komt alle urologische oncologie aan bod; de meest bekende tumoren zoals  prostaat- en blaascarcinomen maar ook de nier-, testis- en peniscarcinomen zullen worden  behandeld. Er wordt een volledig en praktisch programma voor de deelnemers gepresenteerd.

Behalve anatomie, fysiologie en pathologie van de verschillende tumoren worden casemanagement, zorgpaden/ketenzorg, technologische toepassingen, inzet van richtlijnen en meetinstrumenten, begeleiding van de uro-oncologische  patiënt en seksualiteit bij vormen van urologische kanker geïntegreerd in de lessen.

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates en startdatums van scholingen en cursussen

Meer nieuws om te lezen

Nieuws

Een frisse start!

 Pak de agenda er maar bij want op vrijdag 30 september dit jaar zal het Urologie Symposium eindelijk weer gaan plaatsvinden.De voorbereidingen zijn reeds in