Webinars najaar 2020

Door het COVID-19 virus heeft het bestuur van de Martin Britstra Stichting besloten om dit jaar voor een alternatief te kiezen.
In deze ongewone tijd, vol onzekerheid beseffen we ons meer dan ooit dat we ons moeten aanpassen, flexibel moeten zijn en dat we vooral vooruit willen kijken. Ons vak ontwikkelt zich, nieuwe innovaties en technieken dienen zich aan en het tempo gaat onverminderd door.
Hoe dragen wij als urologie vereniging bij aan de zorg en zorgen we voor verbinding in het nieuwe ‘normaal’? Het Urologie Symposium zal daarom niet in fysieke vorm plaatsvinden, maar zal verdeeld worden over een aantal webinars, welke voor een groot aantal deelnemers toegankelijk zal zijn! Deze webinars, waarvoor ook accreditatie aangevraagd zal worden, zullen in het najaar van 2020 plaatsvinden. Binnenkort volgt er meer informatie over de inhoud van deze webinars.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates en startdatums van scholingen en cursussen

Meer nieuws om te lezen

Nieuws

Een nieuwe webinar reeks!

Op maandag 22 februari start om 18.30 uur de eerste webinar in deze tweedelige reeks over functionele blaasproblemen. Deze reeks omvat in totaal 6 modules,

Nieuws

Cursus OAB verplaatst

Helaas heeft het bestuur van de Martin Britstra Stichting moeten besluiten om de Cursus OAB naar 2021 te verplaatsen. Houd onze website in de gaten