Webinars najaar 2020

Door het COVID-19 virus heeft het bestuur van de Martin Britstra Stichting besloten om dit jaar voor een alternatief te kiezen.
In deze ongewone tijd, vol onzekerheid beseffen we ons meer dan ooit dat we ons moeten aanpassen, flexibel moeten zijn en dat we vooral vooruit willen kijken. Ons vak ontwikkelt zich, nieuwe innovaties en technieken dienen zich aan en het tempo gaat onverminderd door.
Hoe dragen wij als urologie vereniging bij aan de zorg en zorgen we voor verbinding in het nieuwe ‘normaal’? Het Urologie Symposium zal daarom niet in fysieke vorm plaatsvinden, maar zal verdeeld worden over een aantal webinars, welke voor een groot aantal deelnemers toegankelijk zal zijn! Deze webinars, waarvoor ook accreditatie aangevraagd zal worden, zullen in het najaar van 2020 plaatsvinden. Binnenkort volgt er meer informatie over de inhoud van deze webinars.

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates en startdatums van scholingen en cursussen

Meer nieuws om te lezen

Nieuws

Een frisse start!

 Pak de agenda er maar bij want op vrijdag 30 september dit jaar zal het Urologie Symposium eindelijk weer gaan plaatsvinden.De voorbereidingen zijn reeds in