Symposium​

Scholing | Cursussen | Symposium | Webinars

Een leerzame dag samen met collega's

Jaarlijks organiseert de Martin Britstra Stichting het Urologie Symposium

Onze doelgroep zijn onder andere de urologie verpleegkundigen van de (poli) klinieken, continentie verpleegkundigen, verpleegkundigen vanuit de thuiszorg, operatieassistenten, verpleegkundig specialisten en wijkverpleegkundigen.

Urologie Symposium 2023
De datum voor 2023 is inmiddels bekend! Het wordt vrijdag 6 oktober. We gaan dit jaar naar Landgoed Zonheuvel in Doorn, een nieuwe locatie wat meer centraal gelegen in het land.

Alle scholingen en cursussen worden gegeven onder auspiciën van de Martin Britstra Stichting.

Sponsoring

Het Urologie Symposium wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren

Ieder jaar weer

Organiseren wij met passie

Jaarlijks Urologie Symposium

Jaarlijks wordt in het najaar het Urologie Symposium georganiseerd. Telkens weer met een uitgebreid en gevarieerd programma.

2019 Burgers' Zoo

Het Urologie Symposium van 2019 werd vanwege het 20-jarig jubileum georganiseerd in Burgers Zoo te Arnhem. Met ruim 300 bezoekers was het een van de succesvolste symposiums ooit.

2022 Pathé Nijmegen

Na een afwezigheid van bijna twee jaar werd op vrijdag 30 september 2022 eindelijk weer een live symposium georganiseerd! Het was een frisse start na een periode waarin we elkaar vooral digitaal zagen. Zo was er in 2020 een online symposium in de vorm van drie webinars. Het webinar van 2021 werd vanwege COVID-19 verschoven naar begin 2022 en uiteindelijk zelfs naar september.

AANKONDIGING

De voorbereidingen voor het jaarlijkse  Urologie Symposium, dat op vrijdag 30 september zal plaatsvinden,  zijn reeds in gang gezet. Wij kijken ernaar uit om al onze collega’s eindelijk weer te ontmoeten. Hou de website in de gaten voor het programma, de locatie en de inschrijving..

UROLOGIE SYMPOSIUM