Symposium​

Scholingen | Cursussen | Symposium | Webinars ​

Een leerzame dag samen met collega's

Jaarlijks organiseert de Martin Britstra Stichting het Urologie Symposium

Onze doelgroep zijn de urologie verpleegkundigen van de (poli) klinieken, verpleegkundigen vanuit de thuiszorg, operatieassistenten en verpleegkundig specialisten.

Alle scholingen en cursussen worden gegeven onder auspiciën van de Martin Britstra Stichting.

Ieder jaar weer

Organiseren wij met passie

Jaarlijks Urologie Symposium

Jaarlijks wordt in november het Urologie Symposium georganiseerd. Met telkens weer een uitgebreid en gevarieerd programma, richten we ons naast de urologie verpleegkundigen van de (poli) klinieken, ook op verpleegkundigen vanuit de thuiszorg, operatieassistenten en verpleegkundig specialisten.

2019 symposium in Burgers' Zoo

Het Urologie Symposium van 2019 werd georganiseerd in Burgers Zoo. Met ruim 300 bezoekers was het een zeer succesvol symposium. De dag was gevuld met een mooi programma, waarbij alle aspecten van de urologie aan bod kwamen. Onder de deelnemers waren o.a. urologie verpleegkundigen, continentieverpleegkundigen, operatieassistenten en verpleegkundig specialisten.

AANKONDIGING

De voorbereidingen voor het jaarlijkse  Urologie Symposium, dat op vrijdag 30 september zal plaatsvinden,  zijn reeds in gang gezet. Wij kijken ernaar uit om al onze collega’s eindelijk weer te ontmoeten. Hou de website in de gaten voor het programma, de locatie en de inschrijving.

UROLOGIE SYMPOSIUM